ANKARA / SİNCAN - Şehit Evren Ayyarkın İlkokulu

Mrt

“Aziz Şehitlerimiz. Türk milletinin eşsiz mücadelesinin neticesi olan ve dünya tarihine “ Çanakkale geçilmez” dedirten destansı zaferin, 109. yıl dönümünün manevi huzurunu yaşıyoruz. Tarihe altın harflerle yazılan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin ve insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlığın destanıdır.

Mrt

12 Mart 1921´de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen bağımsızlığımızın sembolü İstiklâl Marşı´mızı kutluyor,  İstiklal Marşı Yazarı Mehmet Akif ERSOY' u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ock

Öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem karnelerini alarak sömestr tailine başladılar. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir tatil dileriz.

Ock

Öğrencilermiz ile beraber hazırladığımız 15 Temmuz Çocuk gaztesi özel sayısı

Kas

"Cumhuriyetimizin 100. Yılını Aşure ile Kutluyoruz" Projesi kapsamında okulumuzda aşure ikramı yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Bugün öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen “Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı” başarıyla tamamlandı.

Ekm

29 Ekim yaklaşırken Kurtuluş Savaşı Müzesi, Cumhuriyet Müzesi ve 1.TBMM’ye gezi düzenledik.

Ekm

Sincan Belediye Başkanımız  Murat ERCAN; Okulumuz Şehit Evren Ayyarkın İlkokulu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Eyl

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Eyl

"Yaz tatiline girdiğimiz günden beri sessizliğe gömülmüş olan okullarımız, öğrenme hevesiyle pırıl pırıl bakan gözlere, heyecanlı cıvıl cıvıl seslere, biricik yavrularımıza işte yeniden kavuştu. Sevgili öğrencilerimiz, bugün burada sizlerle beraber olmak, bu sevinci ve mutluluğu sizinle paylaşıyor olmak bizi  çok heyecanlandırdı.