ANKARA / SİNCAN - Şehit Evren Ayyarkın İlkokulu

Şehit Evren Ayyarkın İlkokulu

Fevziçakmak Mah. 70. Cadde No4 Ortapınar TOKİ Konutları Yenikent Sincan Ankara
Vizyon
Her öğrenci öğrenebilir ilkesi doğrultusunda; sahip oldukları yetenekleri geliştirilen ve en üst seviyeye ulaştıracak bir okul olarak; çevre ile barışık, çağdaş ve uygar dünya ile dost, hayal dünyasındaki emellerine ulaşmış, mutlu, katılımcı, paylaşımcı, teknolojiye açık insanlarla beraberiz. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye, güzele ve doğruya ulaşmak için çalışmaktadır.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, ayrıca onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak. Bütün öğrencilerimize; eğitim ve yönetim alanındaki yaklaşımların takip edilerek, çağdaş eğitim teknolojisi desteği ile her alanda sorumluluk alabilen, kendine güvenen ve sorgulayan, toplumun istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilen, çok yönlü bilgi ve becerilerle donatılmış, bilgi üreten ve kullanan bireyler yetiştirmek için varız.
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Beyaz Bayrak Aldı.
Doğalgazlı Kalorifer
Ulaşım
İl merkezinden 557 Nolu EGO Otobüsleri ile Sincan ilçe merkezinden 577 Nolu EGO Otobüsleri ve Ortapınar TOKİ ve Çayırönü Dolmuşları gelmeltedir.
Yerleşim Yeri
Ortapınar TOKİ konutları içerisinde yer alan okulumuz İlksan TOKİ konutlarına 10 dk mesafededir.
İl Merkezine 35 km, İlçe Merkezine 10 km