Kurum Adı : Şehit Evren Ayyarkın İlkokulu
Faks : 03122775219
WEB Adresi : http://evrenayyarkinio.meb.k12.tr
Adres : Fevziçakmak Mah. 70. Cadde No4 Ortapınar TOKİ Konutları Yenikent Sincan Ankara

VİZYON
Her öğrenci öğrenebilir ilkesi doğrultusunda; sahip oldukları yetenekleri geliştirilen ve en üst seviyeye ulaştıracak bir okul olarak; çevre ile barışık, çağdaş ve uygar dünya ile dost, hayal dünyasındaki emellerine ulaşmış, mutlu, katılımcı, paylaşımcı, teknolojiye açık insanlarla beraberiz. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye, güzele ve doğruya ulaşmak için çalışmaktadır.

MİSYON
Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, ayrıca onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak. Bütün öğrencilerimize; eğitim ve yönetim alanındaki yaklaşımların takip edilerek, çağdaş eğitim teknolojisi desteği ile her alanda sorumluluk alabilen, kendine güvenen ve sorgulayan, toplumun istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilen, çok yönlü bilgi ve becerilerle donatılmış, bilgi üreten ve kullanan bireyler yetiştirmek için varız.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında Beyaz Bayrak Aldı.

Öğretmen Sayısı : 13
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 176
Öğretim Şekli : Tam Gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 09.00 - 15.20
Derslik Sayısı : 13 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (8 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgazlı Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 35 km, İlçe Merkezine 10 km
Ulaşım : 557 Nolu EGO Otobüsleri ile Sincan ilçe merkezinden 503 Nolu EGO Otobüsleri ve Ortapınar TOKİ Dolmuşları
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Ortapınar TOKİ konutları içerisinde yer alan okulumuz İlksan TOKİ konutlarına 10 dk mesafededir.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: